Ge inte upp hoppet

by Irma Svensson

Jag själv började själv att tappa mycket av mitt hår redan i början av 30-årsåldern. På grund av det beslutade jag mig för att snagga mig och till en början hade jag militär stil. Sedan tog jag dock steget fullt ut och började raka av allt hår på huvudet och detta har jag fortsatt med.

Några tips

Om du inte vet riktigt hur du ska göra så kolla gärna in på dessa tips hur killar skaffar mer hår där finns bra tips på något du kanske glömt?

Ekologiskt alternativ för hår produkter

Nu är det populärt med ekologiskt och miljövänligt och även när det kommer till hårvårdsprodukter. Varje år kommer forskningen närmare en lösning. Kolla gärna vidare på sidan och hitta något som passar just dig och det finns hjälp att få.

Hårförtjockning

Ett annat bra tips till exempel som jag kan ge är om du testar på ett hårförtjocknings-spray som jag verkligen gillade att använda. Det är en väg att gå om du vill att håret skall se större och fylligare ut exempelvis.

Rakat huvud

Om du, precis som jag, beslutar dig för att raka av dig håret så varför inte kolla in hur du bär upp huvudet på bästa sätt? Kolla in denna sidan för rakade huvuden.